Advokatski tim bez Davora u Okružnom tužilaštvu!

645
Dragičević ispred Tužilaštva (Foto: srpskacafe.com)

Advokatski tim Davora Dragičevića stigao je nedavno u Okružno tužilastvo bez Davora. Trenutno su na sastanku sa tužiocima.

– Advokatski tim je došao bez klijenta. Vidjećemo kad izađu. Ako ne bude pomaka, ako bude drugi montirani proces, ostaće samo jedan član, a ostalima ću se zahvaliti. Čekaćemo dok ne izađu. Ne znam da li su oni advokati Tužilaštva, Dodika ili Davora Dragičevića. To će danas jasno morati da kažu – istakao je Dragičević.

On ističe za SrpskaCafe da je “bio upućen da će advokatski tim doći, ali da nije bio obaviješten da ce doći”.

– Nisu mi rekli da će danas u pola tri doći u Tužilaštvo. Oni treba da budu advokati Davora Dragičevića. Neću dozvoliti drugo ubistvo svoga sina. Mene ne zanima ko je njih i kako doveo. Idem do kraja. Ako treba protiv čitavog svijeta, protiv čitavog svijeta. Imam povjerenja u jednu osobu, reći ću u koju nakon što izađu. Tražim da se vidi ko je oteo Davida. Ako neće, otkazaćemo saradnju i advokatima i Tužilaštvu. Ići ćemo na bh. institucije. Ako ni to ne bude moglo, idemo pred strane sudove – ističe Dragičević.

Nakon izlaska iz Tužilaštva članovi advokatskog tima nisu željeli da daju izjave za medije.

Advokat Duško Tomić okupljenima je tvrdio da je Davor obaviješten o današnjem sastanku. Članovi tima su zatražili da se sa Dragičevićem sastanu nasamo.

Davor je i pred njima ponovio da nije obaviješten o sastanku na šta mu je Tomić kazao da je poziv uputio preko poslanika u Narodnoj skupštini Adama Šukala.

Trenutno su u Tržnom centru “Zenit”, u blizini Okružnog tužilaštva.

G. Dakić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA