Bruce Dickinson, pjevač legendarne grupe Iron Maiden, defintivno zna sa riječima, što su mnogi fanovi čitajući njegovu sjajnu autobiografiju “What Does This Button Do?” iz 2017. godine.

Za vrijeme turneje po Australiji, tokom koje promoviše svoje memoare, Dickinson je odgovarao na pitanja fanova – samo onako kako on to zna. Tako ga je na promociji u Melburnu jedan fan upitao da li misli da bi Iron Maiden trebao da se nađe u Kući slavnih rokenrola.

– Apsolutno. Zapravo, mislim da je Kuća slavnih rokenrola potpuna i kompletna gomila s*anja, da budem iskren prema tebi. To organizuje gomila prokletih, moralnih Amerikanaca, koji ne bi prepoznali rokenrol ni da ih udari pravo u lice. Moraju da prestanu uzimati Prozak i da počnu piti je*eno pivo – odgovorio je Dickinson u svom stilu.

Inače, Kuća slavnih rokenrola nikada nije nominovala Iron Maiden, uprkos tome što ikone metala ispunjavaju sve potrebne uslove još od 2005. godine. Štaviše, zaobilaženje grupe Iron Maiden smatra se za jedno od najvećih ignorisanja u istoriji Kuće slavnih rokenrola, zajedno sa bendovima kao što su Judas Priest i Motorhead.

U nastavku pogledajte spomenuti momenat, kao i još neka pitanja na koja je Bruce odgovarao.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA