Vraća se najgori serijal iz “Zvjezdanih staza” (VIDEO)

428

Iako je malo ko to očekivao, poprilično brzo ćemo imati priliku da gledamo svemirske dogodovštine, ljubavne zavrzlame te ostale probleme koji će mučiti junake jedne od najneomiljenijih serija istinsih fanova svega vezanog za ime “Star Trek”.

Premda je oduševio uglavnom samo nove gledaoce, dok je stare ostavio ili hladnim i nezainteresovanim ili stvarno razočaranim, serijal “Zvjezdanih staza”, “Star Trek: Discovery” ide dalje sa novom sezonom. Premda je malo ko to očekivao, već u januaru naredne godine ponovno ćemo imati prilikuda gledamo svemirske dogodovštine, ljubavne zavrzlame te ostale probleme koji muče junake najneomiljenije serije fanova “Zvjezdanih staza”.

Kako su najavili producenti serije, “ST:D” bi se trebale vratiti tokom januara naredne godine. A da bi televizijska kuća CBS to proslavila, objavila je i prvi poster za seriju.

Crveni elementi na ovom plakatu u stvari su mistični signali koji su nekako povezani sa gospodinom Spockom (glumi ga Ethan Peck), što smo vidjeli u prvom foršpanu za seriju.

Uz dodatak Ethana Pecka, u seriju dolazi i Rebecca Romijn, koja je preuzela ulogu takozvanog Number One, to jest zamjenika kapetana Pikea (Anson Mount).

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA