Vlasnik Lestera je bio u helikopteru

483

BBC je dobio potvrdu od izvora bliskih porodici vlasnika Lestera, on je bio u helikopteru koji se srušio odmah pored stadiona poslije meča sa Vest Hemom, i sada se čeka samo zvanična potvrda.

Uz vlasnika Lestera Višaija Šrivadanaprabhu, u letjelici su bili sportski direktor kluba i pilot. Niko nije preživeo užasan udes. Očevici su vidjeli golmana Šmajhela kako trči prema mjestu tragedije, zaustavila ga je policija, dvojica policajaca su prišla helikopteru, probala da razvale prozor, a poslije toga su pobjegli kada su vidjeli da se sprema nova eksplozija.

Šrivadanaprabha je imao 60 godina, četvoro djece, sin koji i upravlja klubom nije bio na meču, ostao je na Tajlandu.

Vlasnik Lestera je bio peti najbogatiji čovjek u svojoj zemlji, bogatstvo od pet milijardi dolara je napravio putem djuti-fri šopova, Lester je kupio za 40 miliona funti na početku decenije. Bio je omiljen među navijačima, ulagao veliki novac, odveo ih i do nevjerovatne titule iz 2016. godine, igrali su i četvrtfinale Lige šampiona.

Kupio je i prošle godine kao razvojni klub belgijski Leuven, imao velike planove, sve je prekinuto sinoć, letjelica je imala problem odmah nakon uzletanja, a onda se zapalila iznad parkinga stadiona.

Užasne vijesti, PL je u šoku, pravi horor, ono što je izgledalo kao bajka za “Lisice” završeno je tragično…

Tokom noći su se pojavljivale informacije da je Klod Puel, menadžer takođe bio u helikopteru, ali su to bile dezinformacije…

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA