Užas kod Jagodine: Šestoro poginulo, oko 30 povrijeđeno! (FOTO)

1111

Na auto-putu Beograd-Niš u Srbiji, između Ćuprije i Jagodine, dogodila su se dva lančana sudara u kojem je šest osoba poginulo, a oko 30 je povrijeđeno.

Paralelno su se dogodile dvije saobraćajne nesreće, jedna u smjeru Beograd-Niš, druga u smjeru Niš-Beograd.

U prvoj saobraćajnoj nesreći, od Beograda ka Nišu, tri osobe su poginule, a deset osoba povrijeđeno. U toj nesreći učestvovalo je više od deset vozila, pri tome su se dva kamiona zapalila.

Drugi sudar se desio na istom mjestu, u isto vrijeme, ali u drugom smjeru, od Niša ka Beogradu. U toj nesreći tri osobe su poginule, a više od 10 povrijeđeno. U sudaru je učestvovalo devet kamiona i nekoliko automobila.

Na licu mjesta su vatrogasne jedinice, brojne patrole hitne pomoći i brojne ekipe saobraćajne policije.

Osobe koje su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći smještene su u bolnicama u Jagodini i Ćupriji, a saobraćaj se preusmjerava na te gradove, rečeno je agenciji Beta.

Sve dežurne službe su na terenu a i dalje traje potpuna obustava saobraćaja.

Kako javlja reporter TV Prva s lica mjesta, izvlačenje povrijeđenih još uvek traje. Međutim, sada je skoro nemoguće doći do Jagodine jer su svi saobraćajni pravci blokirani.

Saobraćaj je u potpunosti obustavljen u oba smjera autoputa i preusmjerava se na alternativne pravce, na kojima su ogromne gužve i saobraćaj praktično stoji.

Uviđaj je u toku, a do nesreće je najvjerovatnije došlo usled slabe vidljivosti uzrokovane maglom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA