Uhapšen Banjalučanin zbog fotografije sa zoljom!

923

Banjalučka policija identifikovala je i uhapsila A. N. (45) iz Banjaluke, koji je putem društvenih mreža, objavio fotografiju sa ručnim raketnim bacačem, odnosno zoljom.

– Policijski službenici preduzimaju potrebne istražne mjere i radnje u vezi sa objavljenom fotografijom kao i tekstom koji je pratio objavu navedne fotografije, te u skladu sa činjenično utvrđenim stanjem sledi podnošenje odgovarajućeg izvještaja. O svemu je obaviješten i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dalje ruke ud Banjaluke,sve te jeblo!!!

Posted by Aljosa Niksic Cvele on Srijeda, 18. Maj 2016.

Sporna fotografija, sudeći po profilu osumnjičenog, objavljena je još u maju 2016. godine.

Nezvanično, radi se o Aljoši Nikšiću, koji je posljednjih dana na Facebooku prijetio i Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića i grupi “Pravda za Dadvida”

– Ti Davore Dragičeviću, čovjeće koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama izdajnicima, sprskog naroda da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku – napisao je Nikšić.

Takođe, Nikšić je napisao i to da je i Davor zaslužan za Republiku Srpsku ali da se “isto tako i po***o po RS i po svim nama”.

– Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na oređen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu – napisao je Nikšić u svojoj objavi na Facebooku 14. oktobra.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA