Smanjena vidljivost zbog magle

326

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutarnja magla smanjuje vidljivost na putevima, a u višim predjelima kolovozi su mjestimično mokri.

Iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske upozoravaju na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Režim odvijanja saobraćaja zbog radova izmijenjen je na dionicama magistralnog puta Banjaluka (Rebrovac)-Čelinac i Čelinac-Kotor Varoš.

U vremenu od osam do 16 časova zbog deminerskih radova polučasovne obustave saobraćaja na snazi su magistralnom putu Foča-Gacko, u mjestu Nacionalni park “Sutjeska”-Priboj, opština Foča.

Zbog deminerskih radova na putu Brod-Odžak od osam do 18 časova saobraćaj se odvija tako što 30 minuta traju obustave i 15 minuta propuštanja vozila.

Na području FBiH saobraćaj teretnih vozila obustavljen je zbog rekonstrukcije mosta na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno, na ulazu u Bugojno.

Za vrijeme ovih radova teretna vozila preusmjeravaju se na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Zbog radova u Crnoj Gori, u vremenu od devet do 13 i od 15 do 18 časova, saobraćaj se povremeno obustavlja na graničnom prelazu Deleuša.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA