Smanjena vidljivost zbog magle

296

Vidljivost je ovoga jutra smanjena posebno na području Mrkonjić Grada, Prijedora, Doboja, Foče i na širem području Zvornika.

Saobraćaj se na većini puteva u Republici Srpskoj odvija po pretežno suvim kolovozima, u kotlinama i duž riječnih tokova, kao i preko prevoja.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina iz Auto-moto saveza Republike Srpske upozoravaju na moguće odrone kamenja ili zemlje na kolovoz.

Zbog radova je izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na dionicama magistralnog puta Banjaluka (Rebrovac)-Čelinac i Čelinac-Kotor Varoš.

U vremenu od osam do 16 časova zbog deminerskih radova najavljene su polučasovne obustave saobraćaja na magistralnom putu Foča-Gacko, na lokaciji Nacionalni park Sutjeska-Priboj, opština Foča.

Zbog deminerskih radova na deminerskim radilištima u Klakarima Donjim na putu Brod-Odžak, od osam do 18 časova radnim danima saobraćaj se odvija tako što 30 minuta traju obustave, a 15 minuta propuštanja vozila.

Na području Federacije BiH kolovozi su vlažni na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove gdje jutarnja magla smanjuje vidljivost.

Saobraćaj teretnih vozila obustavljen je zbog rekonstrukcije mosta na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno, na ulazu u Bugojno.

Za vrijeme radova saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Radovi su u toku i na dionicama auto-puta Sarajevo zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, kao i magistralnim putevima Konjic-Tarčin, Blažuj-Gromiljak (Gladno Polje i prolaz kroz Kiseljak), Donji Vakuf-Travnik i Semizovac-Olovo-Kladanj.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Zbog radova u Crnoj Gori u vremenu od devet do 13 i od 15 do 18 časova ne preporučuje se korištenje graničnog prelaza Deleuša.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA