Slavnog glumca i maser optužio za seksualno zlostavljanje

488

U samo godinu dana Kevin Spejsi je prešao put od miljenika Holivuda do omražene ličnosti sa statusom jednog od najvećih seksualnih predatora u industriji.

Poslije više optužbi za seksualno napastvovanje, još jedna osoba se požalila na glumca. U pitanju je maser, koji je podigao optužbu protiv Spejsija, ali je odlučio da ostane anoniman. On ga je optužio za incident koji se dogodio u glumčevoj kući u Malibuu.

U sudskim dokumentima navedeno je da je maser zamolio Kevina da legne na stomak, ali da je on insistirao da ostane na leđima. Zatim mu je rekao da ima bolove u predelu međunožja, pa je odlučio da maserovu ruku stavi na svoje testise.

Maser se odmaknuo, a Spejsi je ustao, pokušao da ga poljubi i rukom uhvatio za genitalije i ponudio mu oralni seks. Muškarac je odbio i uspio je da pobjegne.

Kevina je nekoliko muškaraca prošle godine optužilo za seksualno zlostavljanje koje se dogodilo 1992. godine, ali je sud u Los Angđelesu zaključio da je slučaj zastario. Ipak, još postoji mogućnost da se glumac nađe na sudu jer stiglo još tužbi, a jedan od muškarca tvrdi da ga je Spejsi napastovao prije dvije godine.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA