Ruski fudbaleri pretukli političara (VIDEO)

514

Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev, sada već bivši reprezentativci Rusije, fizički su napali političara Denisa Paka.

Poslije uspjeha sa selekcijom Rusije na Mundijalu, njih dvojica su nastupe u dresovima sa državnim grbom okončali u kafani.

Kokorin i Mamaev su fizički nasrnuli na Denisa Paka, direktora u Ministarstvu industrije i trgovine.

Postoje dvije verzije kako je došlo do incidenta u restoranu. Prema prvoj, političar je zamolio fudbalere i njihovo društvo da budu malo tiši. To je do te mjere iznerviralo Kokorina da je čak stolicom nasrnuo na Paka.

Prema drugoj strani priče tvrdi se da je političar dobio batine bez ikakvog povoda i da je u pitanju rasizam, jer je Pak azijskog porekla. Bilo kako bilo, ministar sporta Rusije, Pavel Kolobkov, je rekao da je za dvojicu igrača reprezentativna karijera završena.

Kokorin ima 27 godine, član je Zenita, a do sada je upisao 28 utakmica za reprezentaciju i postigao je 12 golova. Mamaev je u septembru napunio 30 godina, igra za Krasnodar, dok je za Rusiju upisao 15 utakmica.

Ruski Sport Eksres piše da će zbog incidenta članovi Zenita i Krasnodara biti izbačeni iz reprezentacije, a preti im i do pet godina zatvora. Kokorin i Mamaev su već bili na udaru javnosti kada su odmah po eliminaciji Rusije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj izašli u noćni klub.

Napad ruskih fudbalera na Paka, u jednom restoranu nije jedni koji su Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev napravili tog dana.

Naime, dvojica podivljalih fudbalera, prije nego što su došla u sukob sa direktorom Ministarstva industrije i trgovine, ispred restorana su brutalno pretukli televizijskog voditelja Vitalija Solovčuka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA