Ronaldo se oglasio o optužbama za silovanje

553

Silovanje je gnusan zločin koji se kosi sa svim što jesam i u šta vjerujem, napisao je fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo na svojim društvenim mrežama.

Portugalac se oglasio nakon što je policija u Las Vegasu otvorila istrage za navodno silovanje iz 2009. godine Ronaldo je poručio da mirno čeka kraj istrage jer ističe da nije kriv.

– Čvrsto odbacujem sve optužbe koje su iznesene protiv mene. Očistiću svoje ime, odbijam da hranim medijski spektakl koji su stvorili ljudi koji žele da se promovišu na moj račun. Savjest mi je čista i smireno čekam rezultate svih istraga – poručio je fudbaler.

Njemački “Der Spiegl” je nedavno objavio tvrdnje Amerikanke Ketrin Majorga da ju je Ronaldo silovao 13. juna 2009. u hotelskoj sobi u Las Vegasu gdje je ona radila kao hostesa.

Majorga je navela da je Ronalda upoznala u noćnom klubu i da je od nje tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, a potom se kasnije ponovo sastali u predvorju hotela u kojem je on odsjeo. Majorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman i da je ona otišla u kupatilo da obuče kupaći kostim za đakuzi, a da je on ušao za njom, skinuo se i molio je da “mu dodirne penis”.

Majorga je navela da ju je Ronaldo kasnije odvukao u spavaću sobu i analno je silovao.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA