Preminuo urednik portala “Noizz” Boris Trivan

1061

Novinar i glavni urednik portala “Nojz” Boris Trivan iznenada je preminuo u četvrtak u Berlinu.

Prema nezvaničnim informacijama, Trivan, koji je poznat i kao “tviteraš” po nadimku “Pokojna Mileva”, izašao je pred publiku u Berlinu kako bi održao govor, srušio se i preminuo.

Kompanija Ringijer oglasila se saopštenjem povodom smrti novinara.

– S dubokim željenjem vas obavještavamo da je naš kolega i prijatelj Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika. Boris je bio prvi čovjek NOIZZ-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag – stoji u objavi.

Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arehologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gdje je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vrijeme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

– Boris je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svestranošću i strašću vodio portal NOIZZ koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posjećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godna bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitalaca – stoji u saopštenju.

– Dobrota, duh i osmjeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringijer vječno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosjećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće – dodaje se u objavi.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA