Poklonila automobil samohranoj majci: Znam kako je nemati!

488

Žena imena Filomena postavila je, u Facebook grupi “Kupi prodaj Dalmacija”, oglas kojim je izazvala stotine komentara i nevjericu ljudi.

– Poklanja se manje auto porodici kojoj stvarno treba. Auto je u voznom stanju i registrovano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox – napisala je Zadranka pod profilom Jesam To.

Filomena je samohranoj majci četvoro djece poklonila Opel corsu staru 17 godina, a novinarima je objasnila i razlog za ovakav gest.

– Rođak mi je rekao da ima automobil za mene od svog prijatelja koji posjeduje nekoliko vozila. Kako ja već imam svoju Opel corsu, rekla sam da mi ne treba, ali mi je on svejedno dao i rekao da radim sa njom šta želim. I onda sam se ja odlučila na ovaj potez, jer i ja sam svašta prošla u životu. Znam kako je imati i nemati – otkrila je Zadranka koja za život zarađuju radeći noćne smjene u jednoj pekari.

Ova samohrana majka dvoje djece pohvalila se i reakcijom sina od 17 godina koji je, iako će brzo položiti vozački ispit, počeo plakati od ponosa.

– Rekao mi je “Mama ti si čudo”. A reći ću vam i još nešto. Iduće godine darovaćemo i ovaj automobil koji sad ja vozim jer će sin kupiti novo auto, a ne trebaju nam dva – rekla je za kraj skromna Filomena.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA