“Poješću dva pacova ako je Zidan zvao Murinja”

538

Bivši francuski reprezentativac Kristof Digari negirao je da će njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Francuske Zinedin Zidan otići u Mančester junajted.

Posljednjih dana se u vezi sa tim podigla velika prašina, a bilo je informacija da je Junajted već kontaktirao doskorašnjeg stratega madridskog Reala.

Nakon toga je bilo i onih da se Zidan čuo telefonom sa Murinjom, a Digari u to ne vjeruje jer njihov odnos nikad nije bio dobar.

Štaviše, dovoljno je ubijeđen da je obećao kako će pojesti dva pacova u slučaju da je Zizu pozvao portugalskog trenera i menadžera “crvenih đavola”.

– Zizu neće otići u Mančester junajted, kažem vam, neće u Mančester. Ako je zvao Murinja, poješću ne jednog, nego dva pacova. Nisam ni za sekund povjerovao u to jer odnos između njega i Murinja nikad nije bio dobar. Nikad. Zato ne vidim zašto bi Zidan zvao Murinja da mu kaže kako neće preuzeti njegovo mesto. Zinedin je na odmoru, a Žoze sam sređuje svoju situaciju u klubu – rekao je Digari za Radio Monte Karlo.

Zidan je klupu Reala napustio poslije treće uzastopno osvojene Lige šampiona ove godine, a Murinjo je već četiri utakmice bez trijumfa, u timu vlada loša atmosfera i Junajted igra daleko ispod svog nivoa.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA