Pavić: DNS nikada nije izdao, ni prodao, neće ni sada!

422

Došli smo da vam pružimo ruku da zajedno gradimo Čelinac i našu Republiku Srpsku. Sada smo, kao punoljetni spremni da preuzmemo najodgovornije funkcije a podršku tražimo samo u narodu, rekao je pred okupljenim građanima Čelinca predsjednik DNS-a Marko Pavić, na predizbornom stranačkom skupu.

Pavić je istakao da zbog ponašanja DNS-a u prošlosti, stranka ima moralno pravo da traži podršku građana. DNS ima komunikaciju, rekao je on koja je dostojanstvena i civilizovana, nikoga DNS ne kleveće nego se bavi svojim programom i tako već punih 18 godina.

– Imamo viziju za bolju Republiku Srpsku, hoćemo jaku ekonomiju, da naša dobra ostaju našoj djeci. DNS nikada neće glasati za privatizaciju prirodnih bogatstava, ne želimo biti najamni radnici na vlastitoj zemlji – rekao je lider DNS-a.

– DNS nikada nije izdao, ni prodao, neće ni sada. Birajte DNS – pozvao je Pavić .

Nedeljko Čubrilović, nosilac liste za NS RS je u Čelincu rekao da se ulazi u sam kraj kampanje, ali se nigdje u DNS-u ne vidi umor.

– Treba nama veća podrška da bi naše politike mogle biti više zastupljene – rekao je Čubrilović i istakao da su sve ankete pokazale da DNS ide ka istorijskoj pobjedi.

– Budite dostajanstveni kao i do sada i utičite da se i drugi tako ponašaju, sedmog oktobra birajte DNS, birajte glas naroda – poručio je Čubrilović.

Dragutin Rodić, nosilac liste za Predstavnički dom PS BiH, na predizbornom skupu DNS-a u Čelincu je rekao da je stranka u ovoj opštini uvijek bila velika snaga i dala veliki doprinos za razvoj DNS-a.

– LJudi koji na listi sa mnom su garancija da ćemo ostvariti dovoljan broj glasova. DNS je respektibilna partija koja se može uhvatiti u koštac sa najsloženijim pitanjima – rekao je Rodić.

Na tribini u Čelincu predstavljeni su i kandidati za NS RS i Predstavnički dom PS BiH, a prisutnima su se obratili kandidati za NS RS Radmila Kocić-Ćućić i Zoran Spasojević.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA