Ostavka predsjednika MZ Međugorje zbog snimka na kojem tuče ženu (VIDEO)

970

Predsjednik Mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj podnio je ostavku nakon videa objavljenog na društvenim mrežama, a koji prikazuje Vasilja u sukobu sa ženskom osobom.

Snimci nadzornih kamera prikazali su verbalni i fizički sukob Vasilja sa ženskom osobom za koji je, kako je Vasilj objasnio na Fejsbuku, kriv parking.

– Ne da bih sebe pravdao, jer nema opravdanja bez obzira na sve što je prethodilo tom događaju, već istine radi, reći ću sljedeće. Ta osoba pet dana se parkira uz pansion na ulazu u moj put na način da se lična vozila provlače kroz iglene uši, da mini bus sa gostima mog pansiona ne može ni ući ni izaći, da dostavna vozila isto tako ne mogu ulaziti u ulicu u kojoj su četiri pansiona i jedan restoran, da vozilo Hitne pomoći koje je došlo po jednog hodočasnika ne može ući da ga odveze u Dom zdravlja – stoji u Fejsbuk objavi koju potpisuje Dragan Vasilj.

Dojučerašnji predsjednik Mjesne zajednice navodi kako su, nakon što ga je ženska osoba izvrijeđala i uputila ružne riječi, što je izazvalo njegovu frustraciju te je on izašao iz svog auta, vikao na nju i udario nogom u prag njenog automobila.

– U tom momentu ona je uz psovke izašla iz auta, ošamarila me i drugom rukom divljački me ogrebala po sljepoočnici i očima te raskrvavila. Dokaz da je ona mene fizički napala i da je tako bilo: isti videonadzor. Nažalost, tada sam uradio ono što, bez obzira na sve, nipošto nisam smio uraditi, ali je moj kratki fitilj presudio – stoji u objavi.

Evo gledajte nasilje naseg presjednika mjesne zajednice Međugorje Dragan Vasilj (ŽIGIĆ) kako maltretira goste

Posted by Ante Cilic on Utorak, 23. Oktobar 2018.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA