Održan drugi “Narodni protest” u Banjaluci

2170
Foto: buka.com

Predsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica obratio se se večeras građanima na trgu Krajine gdje se 202 dana održava skup “Pravda za Davida”.

Na sinoć održanim protestima otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, pozvao ga je da dođe na Trg kao njihov predsjednik i da se bori s njima za pravdu.

Iako prema zvaničnim podacima CIK-a nije pobijedio, njega su na ovom skupu prozvali predsjednikom RS-a. On se zahvalio okupljenim na Trgu Krajina.

– Vi koji hoćete da živjete marljivo, pošteno i dostojanstveno izabrali ste mene za predsjednika RS i hvala vam na tome. A oni se ne boje Boga. Oni koji su zarobili ovaj narod Boga se ne boje naroda se ne stide, ali takve ćemo pobijediti. Hoću da živimo kao slobodni ljudi jer odavno nismo slobodni. Nismo slobodni jer oni na čelu sa svojim predsjednikom prijete, ucjenjuju svoje radnike, penzionere, rudare. Hoće da ustrajem i neću da pokleknem. I neka piše RTRS šta hoće. Ja ne trgujem politikom. Lažu kako hoću da se pogodim za neku fotelju – kazao je Govedarica.

Naglasio je da nema pogodbe i da hoće da istraje do konačnog cilja, a to je utvrđivanje istine.

– Hoću da znam koliko je bilo lažnih glasačkih listića na izborima. Tražim da se prebroji svaki listić. Nisam ja pokraden 7. oktobra. Brutalno je pokradena volja naroda. Završili su mandat tako što skrivaju ubistvo banjalučkog studenta. Sa njima narod nema budućnost. Poručujem zlu da će biti pobijeđeno, a dobru da će biti nagrađeno. Vjerujem u RS koja će da kaže ko je ubio Davida Dragičevića – poručio je Govedarica.

Dragičević je najavio da će dati još jedan posljednji rok vlastima RS da riješe slučaj ubistva Davida Dragičevića, a taj rok će isteći 15. novembra.

– Ako vi ne budete uradili sve što je potrebno ja ću lično povesti svoj narod u borbu za život i smrt. Imate rok do 14. novembra da isporučite ubice. Moje dijete je država ubila. Ja 14. novembra predvodim sve ljude koji su sa mnom u borbu za život, jer mrtvi smo već odavno – rekao je Dragičević.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

  1. Ови гротескни скупови подршке лажној борби за неком истином и правдом одавно су мирисали, одисали политиком, или смрдили, како вам згодније.
    Синоћ и вечерас то се претворило у политички дернек, они који су инстументализовали корисног идиота, разне групе попут оне РеТард, дали су упутства својим пуленима да мало појачају хушкање како би убрзали “дешавања народа” уз гратис крвопролића.
    Хуље остају хуље. Након ових политичких дернека свима је јасно да овдје нико не мари за истином, посебно не корисни идиот (Давор) у чијем уму је и велико помрачење.

    Имамо још једног корисног идиота, Вукоту. Који је пао је под притиском задојене руље и уживио се у својој улози. Можда лик заиста мисли да је предсједник (нечега), но само је корисни идиот, само се бламира, а они који су ставили крстић код његовог имена, сада кажу; “којег сам кретена подржао, мајко моја мила”

Comments are closed.