Poznati splitski reper Krešo Bengalka objavio je novi video-spot pod za numeru “Otpor”, koja je ujedno i najavni singl sa njegovog nadolazećeg albuma.

Reper kaže da pjesma dočarava atmosferu u kojoj se pojedinac mora predati jačoj ideji, odnosno svim vrednijim okolnostima modernog života.

– Tekst pjesme sam pisao u trenutku emocionalnog sloma, a muziku sam napravio u vrijeme kada sam bio psihički najstabilniji, što je na kraju ispao jako zanimljiv spoj. Najveći naglasak u pjesmi je na odrastanju i emocionalnom sazrijevanju, kao bitnom faktoru životnog ciklusa – kaže Krešo.

On je takođe bio zadužen i za aranžmane, dok je gitariski solo odsvirao Mario Civadelić iz grupe Best, a prateće vokale je otpjevala Krešina majka Jadranka, koja je članica ženske klape Salona. Pjesma je snimana u njegovom kućnom studiju, a za završnu obradu zvuka pobrinuo se Vedran Zenzerović – Vrh.

Autor spota je Vojan Koceić, a u spotu se pojavljuje i Gabrijela Periš, prošlogodišnja Miss Adriatic Hrvatske, od ranije poznata iz Krešinih spotova.

Rep Muzičar iz Splita, hroničar priča sa ulice sa desetogodišnjim stažom, iza sebe ima dva studijska albuma “Finale” i “Split ZOO”, a novi album će biti objavljen sredinom 2019. godine.

Spot za pjesmu “Otpor” vas čeka u nastavku.

Savo Drakulić

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA