Nedeljni horoskop od 14. do 21. oktobra

867

Pročitajte šta vas očekuje u narednih sedam dana.

OVAN

POSAO U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da obratite pažnju na odnos sa mlađim sagovornicima, kako neko ne bi pokušao da širi neistine o vama.

LjUBAV Neharmoničan aspekt između Urana i retrogradne Venere, simbola više sile i planete koja upravlja kućom ljubavi, donosi vam iznenadna poznanstva i romantične susrete sa šarmantnim osobama. Može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste dama.

ZDRAVLjE Glavobolja.

BIK

POSAO U prvoj polovini nedelje pitanje nekretnina postaje aktuelno, zbog čega treba da povedete računa o tome kako planirate da ulažete novac, ako se bavite privatnim biznisom. Imate podršku Škorpije. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

LjUBAV Naglašen znak Škorpije donosi vam brojna poznanstva sa interesantnim osobama na raznim društvenim događajima. Napet aspekt između retrogradnog Urana u polju ličnosti i vladaoca vašeg znaka, retrogradne Venere, na slavlju ili skupu, najavljuje susret sa harizmatičnom i uticajnom osobom.

ZDRAVLjE Promijenite način ishrane.

BLIZANCI

POSAO Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa u šestoj astrološkoj kući, donosi vam poslove i dogovore o saradnji sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Pozicija Venere, planete novca, nagoveštava bolje odnose sa saradnicima, ali opozicija sa Uranom može da izazove neočekivane probleme.

LjUBAV Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Jupiter, planeta ekspanzije i prosperiteta, u napetom aspektu sa Uranom u prividnom hodu unazad, najavljuje poznanstvo sa Strijelcem ili Vodolijom preko društvene mreže. Krajem nedelje možete da očekujete mejl ili SMS od osobe sa kojom ste nekada bili vrlo bliski.

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom.

RAK

POSAO Početkom sedmice izbjegavajte preciziranje dogovora i potpisivanje ugovora. Harmonični aspekti Merkura donose vam uspostavljanje saradnje na duže staze sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja.

LjUBAV U vreme prve Mjesečeve četvrti, 16. oktobra, bićete osjetljiviji nego inače, zbog čega bi trebalo da vodite računa o svojim izjavama. Na nekoj proslavi, u večernjim satima, možete da sretnete intrigantnu osobu, moguće Vodoliju. U drugoj polovini perioda dobijate SMS od nekoga ko vam je nekada bio drag.

ZDRAVLjE Moguća virusna infekcija.

LAV

POSAO Napet aspekt sa Marsom može pozitivno da djeluje na vas, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, poput pjevanja, komponovanja ili naučno-istraživačkog rada. Bolja finansijska situacija.

LjUBAV Neharmonični aspekti retrogradnog Urana, vladaoca kuće ljubavi, nepovoljno utiču na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Mars, simbol inicijative, postavlja vas u neočekivane situacije sa voljenom osobom, naročito ako se radi o nekom vaternom znaku.

ZDRAVLjE Izbjegavajte gazirane napitke.

DJEVICA

POSAO Pozicija Venere, planete novca, u početkom perioda, nepovoljno utiče na vaše finansije, ali vas krajem nedelje očekuje napredovanje u karijeri. Neharmonični aspekti Marsa, planete sukoba, opominju da odložite obnovu saradnje sa strancima, kao i da povedete računa o svojim izjavama, ukoliko se bavite politikom ili ste zbog posla poznati u javnosti.

LjUBAV Mogućnost susreta na kraćem putu sa osobom koja često putuje zbog posla. Izbjegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom ili vodenom znaku.

ZDRAVLjE Unosite više tečnosti.

VAGA

POSAO Vaš vladalac Venera, uz Merkur i Jupiter u astrološkoj kući posla, donosi vam šanse da se ostvarite na profesionalnom planu, naročito ako ste umetnik ili sportista. Ako se bavite nekim drugim zanimanjem, klonite se rasprava sa kolegama, kao i sa nadređanima. U drugoj polovini perioda, finansijska situacija kreće nabolje.

LjUBAV Jedan Bik ili Jarac koji vam se odavno dopada, u neobaveznom razgovoru može da vam otvori dušu i prijatno vas iznenadi. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret sa intereseantnom osobom, a zauzete predstavnike vašeg znaka prijatni trenuci udvoje ili zajednički put sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE Naspavajte se.

ŠKORPIJA

POSAO Već početkom perioda, možete da očekujete uvećanje prihoda. Rasprava sa Strijelcem može da bude povod za napete odnose sa saradnicima, ako se bavite privatnim biznisom.

LjUBAV Pozicija vašeg vladaoca Plutona, planete moći i seksualnosti, unosi uzbuđenja u vaš ljubavni život. Drugi vladalac vašeg znaka, Mars u polju opasnosti i strasti, upozorava da ne ulazite prebrzo u vezu sa osobom koja nije slobodna. Preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate mlađu osobu.

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom.

STRIJELAC

POSAO Klonite se rasprava sa saradnicima i kolegama. Pozicija retrogradnog Neptuna, pogoduje vam ukoliko ste umjetnik, glumac, kompozitor, slikar, ali i pravnik ili advokat.

LjUBAV Vaš vladalac Jupiter opominje da bi bilo bolje da izbjegavate rasprave sa voljenom osobom. Ukoliko ste odnedavno u vezi, moguć odlazak na kraći zajednički put sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom ili vatrenom znaku.

ZDRAVLjE Potreban vam je odmor.

JARAC

POSAO Očekuju vas pregovori sa stranim firmama. Pozicija Jupitera, simbola inostranstva, donosi vam novac preko honorarnih ili paralelnih aranžmana. Ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti, povedite računa o tome šta i kome pričate.

LjUBAV Uzbudljiv period na emotivnom planu. Pozicija Merkura u prvoj polovini perioda nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

ZDRAVLjE Provjerite nivo šećera u krvi.

VODOLIJA

POSAO U prvoj polovini nedelje klonite se sumnjivih aranžmana sa osobama u koje nemate dovoljno poverenja. Takođe, mogući su problemi zbog otežane komunikacije sa saradnicima, zbog čega bi trebalo da povedete računa šta kome pričate kao i šta potpisujete. U drugoj polovini perioda, finansijska situacija postepeno kreće nabolje.

LjUBAV Jedna od ljubavnih planeta, upozorava na mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa Blizancima ili Škorpijom. Vaš vladalac, retrogradni Uran, čini vas nepovjerljivim, naročito ako ste u vezi sa vatrenim znakom.

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom.

RIBE

POSAO Vaš vladalac, retrogradni Neptun, umjetnicima, ljekarima i farmaceutima, donosi mogućnost stručnog usavršavanja ili pokretanja važnog projekta. Budite oprezniji prilikom ugovaranja poslova sa strancima, naročito ako se bavite trgovinom, umjetnošću, naukom, medijima ili sportom.

LjUBAV U prvoj polovini nedelje bićete preosjetljivi i skloni promjenama raspoloženja što može da utiče na odnos sa partnerom, kao i sa članovima porodice. Na kraćem poslovnom putovanju, u drugoj polovini perioda, očekuje vas susret sa Škorpijom ili Djevicom. Jarac vam šalje SMS.

ZDRAVLjE Provodite više vremena sa prijateljima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA