Milovanović uboden šrafcigerom u glavu!

4828
Bojan Milovanović

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, koji je rano jutros ubijen u tuči dvije grupe mladića uBanjaluci, stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, potvrđeno je SrpskaCafe u MUP-u RS.

Kravi obračun odigrao se u 3.15 časova kod parka “Kupusište” u Ulici Nikole Pašića. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Milovanovića uhapšeni su Goran Bilčar (27) iz Trna, koji se tereti kao direktni izvršilac ubistva, te Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni Milovanović s društvom bio u noćnom provodu, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu.

Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, i svi su bili pod dejstvom alkohola. Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pjevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju.

Nakon kraćeg verbalnog sukoba jedna od grupa je sjela u automobil, da bi druga krenula za njima i zaustavili su se u blizini “Kupusišta”. Nakon toga je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više mladića.

Udarci su sjevali na sve strane, jedni druge su ganjali po ulici i u tom opštem metežu jedan od osumnjičenih je navodno šrafcigerom nasrnuo na Milovanovića. Ubo ga je dva puta, a koban je bio ubod u glavu, usljed čega je Milovanović na mjestu ostao mrtav.

O. Matavulj

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA