Mićić: Nije bilo kafe sa Dodikom

1394

Potpredsjednik Srpske demokratske stranke Mićo Mićić kaže da nije bilo kafe sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom i nije ni sa kim razgovarao o utvrđivanju bilo čije odgovornosti kada su u pitanju nedavni izbori, koji su održani u nedelju.

Kaže da je jedino kafu, na temu izbora, popio juče sa predsjednikom SDS-a i kandidatom te stranke za predsjednika Republike Srpske Vukotom Govedaricom.

Mićić kaže da je u razgovoru sa predsjednikom SDS-a bilo riječi o održanim izborima i da su se dogovorili da se sjednica Predsjedništva te stranke održi u srijedu.

– Razgovarao sam sa predsjednikom Govedaricom o izborima i rezultatima koji još uvijek nisu konačni. Bilo je riječi o nepravilnostima koji su se desili tokom izbornog procesa koje će biti proslijeđene CIK-u na razmatranju – kazao je Mićić u izjavi BN TV.

On je rekao da je saglasan sa Govedaricom da treba sačekati konačne rezultate i da će na sjednici Predsjedništva stranke biti riječi o i provedenom izbornom procesu i rezultatima.

– Mi još ne znamo prave rezultate i šta će biti sa našim pregovorima u vezi neregularnosti izbornog procesa – rekao je Mićić, odbacujući medijske natpise da je u kontaktu sa liderom SNSD-a u vezi preuzimanja stranke i približavanja SDS-a toj stranci.

– To su sve špekulacije i ja u tome nisam, učestvovao – rekao je Mićić, navodeći da nije ni sa kim o tome razgovarao i da je što se tiče “kafa” o toj temi jedina bila sa predsjednikom Govedaricom.

– Ostalo su sve laži – rekao je Mićić.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA