Horoskop za 6. oktobar: Blizanci umorni, Vodolije teže ka slobodi

670

U dnevnom horoskopu saznajte da li su vam zvijezde naklonjene na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Oslanjate se na druge ljude. Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vrijeme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Bik

Izloženi ste neprijatnostima. Ako i dalje budete odbijali da prihvatite novu situaciju, sve ćete pogoršati. Uz to, očekujte komplikacije i sa službenim licima pa je savjet da sve što radite bude zakonski ispravno.

Blizanci

Umorni ste od tempa koji vas pritiska. Ovo je doba godine kada vam je neophodan odmor. Dan proveden u krugu porodice i opuštena atmosfera, to je ono što bi vas okrijepilo. Mislite da je nemoguće, a zaboravljate da je i nemanje izbora, izbor.

Rak

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvjesno vrijeme. Konačno se nazire epilog nečega na čemu ste dugo radili. Poslije dugog čekanja prija vam osjećaj male pobjede pa imate pravo da sebi priuštite kratkotrajan predah.

Lav

Vrijeme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili dio vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

Djevica

Povoljan dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz koga ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali.

Vaga

Dok se vi bavite nevažnim problemima, promiču vam krupne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što predstoji. Čuvajte snagu za naredne dane.

Škorpija

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbjegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

Strijelac

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Zbog brzine kojom se izražavate, drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savjet za danas da manje pričate a više radite.

Jarac

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vas ljudi pitaju za mišljenje, nekada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, pa ne oklijevajte, priuštite sebi dužu pauzu tokom koje ćete se okrijepiti.

Vodolija

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vrijeme završite sve što se od vas očekuje, na taj način ćete izbjeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

Ribe

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odgodite za neki drugi dan, jer grč koji ne uspijevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA