Horoskop za 31. oktobar: Povoljan dan za Rakove

525

Šta su za danas spremile zvijezde?

OVAN

Potrebno je da promijenite način komunikacije sa poslovnim okruženjem ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Svjesni ste da niste spremni da raskinete sa partnerom iako niste srećni pored njega. Mogući su problemi sa infekcijama.

BIK

Moguće je da je pred vama dosta komplikacija i da nećete uspjeti lako da ostvarite pomak na ovom polju. Vašem partneru smeta vaš način ponašanja i danas može da dođe do otvorenijeg konflikta. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti na polju posla. Nema potrebe da budete pretjerano skromni i stidljivi. Moguće je da planirate da priđete osobi koja vam se dopada i da joj pokažete osjećanja. Problemi sa očima.

RAK

Riješili ste da napravite plan za nove poslovne poteze koje smatrate jako važnima. Možete da očekujete povoljan dan. Tokom današnjeg dana ćete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Urinarni trakt vam je osjetljiv.

LAV

Dobro se snalazite na novom poslu i zadovoljni ste okolnostima i uslovima posla koji radite. Očekuje vas izuzetno pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Simpatija vam pokazuje osjećanja. Napetost vas prati.

DJEVICA

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama i trudite se da obavite sve ono što ste imali zacrtano u svom planeru. Ukoliko imate partnera, očekuje vas iskren razgovor i otvoreniji pristup. Odlično se osjećate!

VAGA

Moguće je da postoji problem u komunikaciji sa bliskim poslovnim okruženjem. Nećete ga lako riješiti. Moguće je da niste spremni da prihvatite nove promjene koje je partner predložio. Ostajete konzervativni. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Nemojte da rizikujete sa poslovnim pozicijama ili novcem jer možete da ostvarite gubitak umjesto dobitka. Stara ljubav vam se vraća u život što može da zakomplikuje vaš odnos sa partnerom. Povedite računa o srcu.

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati neke nove probleme koji vam na poslovnom polju dolaze neočekivano. Ako imate partnera, očekuje vas prilika da ozbiljno razgovarate o zajedničkoj budućnostima i planovima. Problemi sa želucem.

JARAC

Budite spremni na neke promjene koje vas mogu pogoditi na poslovnom planu jer niste očekivali tako nešto. Duboko ste posvećeni voljenoj osobi i zadovoljni ste odnosom koji ste uspjeli da ostvarite. Srčani problemi su mogući.

VODOLIJA

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite bolju zaradu. Pred vama je period u kojem ćete napredovati na ovom polju. Možete da očekujete zanimljiv razvoj situacije sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa stomakom.

RIBE

Moguće je da vas očekuje manja svađa sa nadređenima ali ćete na kraju uspjeti sve da riješite na pozitivan način. Očekuje vas veoma zanimljiv flert. Za sada niste još spremni da napravite prvi korak ka vezi. Problemi sa zglobovima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA