Horoskop za 30. oktobar: Djevica u problemima

587
Foto: Pixabay

Šta su za danas spremile zvijezde?

OVAN

Razmišljate o poslovnim promjenama koje želite da organizujete u narednom periodu. Postoji osoba do koje vam je jako stalo i sa kojom želite da ostvarite novu emotivnu vezu. Moguća je prehlada kao i grip.

BIK

Moguće je da ste uspjeli da pobijedite konkurenciju ili da na na neki način dokažete da ste bolji od drugih. Ljubomorni ste i spremni da pretjerujete u toj ljubomori ponekad. Mogući su problemi sa nesanicom. Napetost vas prati.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite trgovinom, današnji dan je jako povoljan jer ćete uspjeti da ostvarite neku važnu prodaju. Vrijeme je da se suočite sa nekim problemima koji se već duže vrijeme ostavljaju po strani. Moguć je hroničan umor.

RAK

Imate dobre ideje i spremni ste da se posvetite poslu kako biste uspjeli da ostvarite napredovanje na tom polju. Veoma ste harizmatični i privlačite pažnju suprotnog pola. Puni ste pozitivne energije! Zdravlje vam je odlično.

LAV

Težite tome da napredujete u svakom smislu, da sebe edukujete i da se posvetite stvaranju boljih poslovnih navika. Voljena osoba vam pokazuje da nije zadovoljna okolnostima u kojima se nalazite. Ne osjećate se dobro.

DJEVICA

Na površinu izlaze problemi iz prošlosti. Sada je vrijeme da se riješite dugova i bilo kakvih komplikacija na ovom planu. Voljena osoba vam je posvećena i daje sve od sebe kako bi mogla da vas usreći. Disbalans hormonima.

VAGA

Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Možete da se nadate pokretanju novih ideja i novih načina zarade. Sve ono što vam je potrebno ćete veoma lako naći pored osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Ostavljate dobar utisak u kontaktu sa poslovnim saradnicima i pokazujete da ste spremni na timski rad. Maksimalno ste opušteni i spremni da pokažete voljenoj osobi kakva osjećanja zaista gajite. Osjetljivi disajni putevi.

STRIJELAC

Očekuje vas prilika da ostvarite poboljšanje na polju posla. Možete da se nadate da će vam saradnici pružiti pomoć. Predani ste voljenoj osobi i zadovoljni ste vašom vezom. Moguće je da ste skloni gojenju.

JARAC

Moguće je da ćete danas odmoriti. Ne očekuje vas veći broj obaveza. Posvetite se drugim stvarima. Veoma ste emotivni i potrebna vam je ljubav kako biste mogli da budete istinski srećni. Nizak pritisak vas muči.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete dobiti podršku materijalne prirode za vaše ideje. Očekujete kontakt sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je šansa za vezu. Potreban vam je san.

RIBE

Dobićete mogućnost da napredujete na poslu. Očekuje vas povoljan period za povećanje zarade. Možete da očekujete da će voljena osoba željeti da vam ponudi ozbiljnije korake, brak i zajednicu. Bez problema sa zdravljem.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA