Horoskop za 25. oktobar: Lav pod stresom

533

Šta su za danas spremile zvijezde?

OVAN

Važno je da se organizujete najbolje što možete jer ćete imati mnogo novih obaveza i promjena danas. Potrebno je da pronađete način komunikacije koji ne podrazumijeva svađu i viku. Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor.

BIK

Potrebno vam je još dosta vremena kako biste mogli da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti sa kojom ste imali veoma iskren i specifičan odnos. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Moguće je da neki tračevi kruže ali i da ne znate u šta da vjerujete. Očekuje vas faza koja nije pretjerano povoljna za vaš posao. Djeluje vam da voljena osoba nije spremna da napravi korak dalje. Potrudite se da se danas ne forsirate.

RAK

Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa inostranstvom kao i za pravljenje novih planova vezanih za putovanja. Pred vama je faza emotivnih izazova i oscilacija. Provjerite krvnu sliku za svaki slučaj.

LAV

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Mnogo toga ne ide onako kako ste očekivali. Partner pokazuje ljubomoru i smatrate da vas pretjerano ograničava. Moguće je da ste pod stresom.

DJEVICA

Očekuje vas važan razgovor za posao. Ukoluko ste bez posla, mogli biste konačno da riješite svoj status. Došlo je vrijeme da odlučite da li želite ozbiljniju vezu ili ne. Nećete još dugo moći da vrdate. Povedite računa o bubrezima.

VAGA

Imaćete dosta poslovnih obaveza pa je važno da svoje vrijeme pravilno raspodijelite. Mogući su i problemi sa koncentracijom. Trenutno vam ljubavni život nije prioritet i nema promjena. Moguć je pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Imate mnogo slobodnog vremena ispred sebe. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti veoma rasterećeni. Ako ste slobodni otvara vam se šansa za jako lijepu vezu. Puni ste energije! Pred vama je veoma pozitivan dan.

STRIJELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete proširenje djelatnosti ili poboljšanje i veći obim posla. Imate maksimalno povjerenje u voljenu osobu sa kojom ste prošli kroz svašta. Pazite na ishranu.

JARAC

Očekuje vas prilika da sklopite važan dogovor koji će na duže staze u budućnosti obilježiti vašu karijeru. Na polju ljubavi nova poznanstva ostavljaju jak utisak na vas. Odjednom imate mnogo udvarača. Mogući su bolovi u grlu.

VODOLIJA

Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade tokom današnjeg dana. Iskoristite prilike koje su pred vama. Ako imate partnera zadovoljni ste sa njim. Povoljan period za mršavljenje je naglašen. Zdravlje ide na bolje.

RIBE

Moguće je da vas tokom današnjeg dana imate neki maler za vratom i da ništa ne ide kako ste očekivali. Moguće je da ćete imati neki nesporazum sa voljenom osobom. Skloni ste svađama. Budite oprezni danas.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA