Horoskop za 11. oktobar: Rak ima probleme na poslu

683

Kakav plan za danas imaju zvijezde?

OVAN

Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije za koje će vam trebati dosta strpljenja. Ako ste slobodni nije dobar dan za početak nove veze. Danas biste lako mogli da odaberete pogrešnu osobu. Psihosomatski problemi.

BIK

Pred vama je faza u kojoj će se poslovi otezati i odugovlačiti. Neke važne stvari nećete moći da razriješite lako. Djeluje vam da vam da se partner promijenio prema vama i da se ponaša prilično hladno. Bolovi u predjelu leđa.

BLIZANCI

Biće vam potrebno mnogo energije da biste napravili poslovnu promjenu. Uljuljkali ste se na neki način u lažnoj sigurnosti. Potrebno vam je vrijeme za razmišljanje o okolnostima na ljubavnom planu. Sklonost depresiji je naglašena.

RAK

Moguće je da imate probleme na poslu. Niste ponosni na situaciju u koju ste sebe doveli ovaj put. Kada je ljubav u pitanju možete da očekujete novo poznanstvo i flert. Za sada bojažljivo pristupate tome. Moguć je kašalj.

LAV

Možete da imate neke nepredviđene okolnosti na poslovnom planu. Mogući su novi problemi. Ukoliko ste zauzeti na neki način dolazi do zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Problemi sa plućima su naglašeni.

DJEVICA

Imaćete mogućnost da riješite neke važne dileme na ovom polju. Nove informacije vam sasvim spontano dolaze. Spremni ste da uradite sve što možete kako biste osvojili svoju simpatiju. Povedite računa o bubrezima.

VAGA

Moguće je da ćete imati nove mogućnosti za posao. Rješenja vam dolaze iako niste uložili previše truda. Riješili ste da preuzmete inicijativu i da pokažete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Polako prevazilazite poteškoće koje imate. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Očekuje vas zanimljiv dan za flert. Osoba o kojoj imate lijepo mišljenje od ranije, će pokazati svoje interesovanje. Odlično zdravlje.

STRIJELAC

Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete se u poslovnom okruženju osjećati jako dobro. Pred vama je zanimljivo poznanstvo koje će vam probuditi nove emocije. Osjećate se jako dobro i nemate tegobe.

JARAC

Možete da očekujete da povoljan dan. Vaši poslovni rezultati će biti iznad očekivanja koja ste imali. Očekuje vas zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Konačno jedno drugome otkrivate neke stvari. Imate mnogo energije.

VODOLIJA

Pozitivan dan je pred vama. Ne biste trebali da očekujete nove probleme i komplikacije na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas dobra atmosfera za nova poznanstva. Odlično ste raspoloženi i zdravlje vam je dobro.

RIBE

Dolaze vam promjene na polju posla. Novo radno mjesto će vam u svemu odgovarati više od starog. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ste nestrpljivi po pitanju pokretanja novog ljubavnog poznanstva. Prijaće vam rekreacija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA