Horoskop za 10. oktobar: Škorpiji sve ide po planu

700

Šta su za danas spremile zvijezde?

OVAN

Možete da očekujete poboljšanje materijalne situacije. Ukoliko ste se nadali nekoj isplati ona dolazi do vas. Obradovaćete se kada budete uvidjeli promjene kod vašeg partnera. Puni ste energije i dobrog raspoloženja.

BIK

Nalazite se pred velikom dilemom. Od odluke koju donesete sada zavisi vaša poslovna budućnost. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom iz dana u dan postaju sve ozbiljniji. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Djelujete nova naređenja na poslovnom planu. Moguće je da se na neki način morate podvrgnuti disciplini. Možete da očekujete lijepo iznenađenje od strane osobe koju volite. Prijala bi vam fizička aktivnost.

RAK

Moguće je da imate neke probleme na poslu koje ne možete da riješite sasvim lako. Potreban vam je savjet kolege ili prijatelja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu. Skloni ste melanholiji.

LAV

Moguće je da vam se bliže poslovne promjene. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali svađe sa voljenom osobom, sada je vrijeme da se pomirite. Psihosomatski problemi.

DJEVICA

Moguće je da niste uspjeli da završite poslove koji su vam bili povjereni i da ste zbog toga pod većim pritiskom i stresom. Moguće je da će uskoro doći do novog poznanstva. Redovnije jedite i pazite na svoje navike.

VAGA

Možete da očekujete dobar dan za posao. Dileme i probleme koje imate ćete riješiti mnogo lakše nego što mislite. Moguće je da će se jedna osoba posebno istaći među ostalim udvaračima. Osjećate se dobro.

ŠKORPIJA

Sve što se tiče posla sada protiče sasvim u redu. Sve ide onako kako ste planirali i možete da očekujete uspjeh. Konačno ste stavili tačku na ljubavnu vezu koja vam je duže vrijeme bila nesrećna. Prijala bi vam masaža.

STRIJELAC

Moguće je da ćete imati neke manje komplikacije na poslovnom planu danas, ali uz dovoljno smirenosti ćete ih riješiti. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Vodolije, flert ide usporeno. Koljena su vam osjetljiva.

JARAC

Očekuje vas poboljšanje finansijske stuacije. Povoljan je dan za pozajmicu ili kredit bilo koje vrste. I dalje mislite na osobu koja je u prošlosti na neki način slomila vaše srce. Imate puno energije u sebi.

VODOLIJA

Veoma ste sigurni u odluke koje ste donijeli i nećete dopustiti da bilo ko miješa svoje prste u vaš posao. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da vam postane veoma značajna. Zdravlje vam je jako dobro.

RIBE

Jedino čega sada treba da se čuvate jesu prevelika očekivanja i lažna obećanja koja bi neko mogao da vam da. Ljubav vam dolazi sasvim spontano. Nova osoba će se pojaviti u vašem društvu. Povećajte unos magnezijuma.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA