EFSE turniru u poduzetništvu

467

EFSE turniru u poduzetništvu na kojem će se 22 poduzetnika takmičiti za novčane nagrade namijenjene daljnjem razvoju njihovih biznisa održaće se 20. novembra u Gradskoj Vijećnici Sarajevo.

Poduzetnici iz inkubatora Fondacije Mozaik i Sarajevske regionalne razvojne agencije SERDA podržani od strane European Fund for South East Europe (EFSE) Entrepreneurship Academy će investitorima predstaviti svoje poslovne ideje, planove i rezultate dosadašnjeg rada.

Najperspektivniji među njima će dobiti novčanu nagradu u iznosu do 10 000 evra.

Ovim projektom EFSE Poduzetnička Akademija ima za cilj ohrabriti i ojačati male poduzetnike, omogućiti im pristup finansiranju, te na taj način unaprijediti poduzetničku klimu u BiH.

Događaju će prisustvovati predstavnici finansijskog sektora, diplomatskog kora, različitih nivoa vlasti u BiH, poslovnog sektora iz zemlje i regiona te mnogobrojni partneri EFSE-a.

– Kako nam je važan i Vaš pogled na poduzetništvo u BiH, imate priliku da svojim glasom odaberete biznis koji će dobiti vrijednu nagradu publike u iznosu od 1 000 evra – naveli su organizatori.

Posjetite prezentacije poduzetnika na Lonac.pro i glasajte.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA