Dragičević: Pravićemo svoju državu!

3857

Na banjalučkom Trgu Krajine, dan poslije izbora, građani su se ponovo okupili u znak podrške “Pravdi za Davida”.

– 197. dan, sine na tvom trgu, jedinoj slobodnoj teritoriji u ovoj državi – poručio je danas Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Davida.

Nastavio je riječima da Davida ne da nikome, niti će ga ikada dati, “a kamo li ubicama koje proslavljaju 197 dana njegovo masakriranje”.

Foto: Buka

– Darko Iliću imam ispis bazne stanice od 26. marta. Načelnik uprave za organizovani kriminal i terorizam koji je ubio svoju ženu na sinov rođendan, Ćelavi, radi u MUP-u još uvijek – rekao je Dragićević.

Prilaze mu, kaže, ljudi razočarani u rezultate izbora, iako je on rekao da ih neće ni biti.

– Prilaze mi sinoć razočarani, kažu izbori, izgubili su. Kakvi izbori? Ja nisam ni glasao. Sinoć ovde na 50 metara pjevaju, slave, Lukač se kao hijena smije – rekao je Dragičević.

Prema njegovim riječima, grupa “Pravda za Davida” od sljedeće sedmice postaje udruženje odnosno pravno lice.

– Grupa “Pravda za Davida” će ovih dana prerasti u udruženje građana, a napravićemo i fondaciju “Pravda za Davida”. Rekao sam vam, stojim iza svojih riječi i kunem se Davidovim grobom i slikom njegovom da vas nikada neću iznevjeriti ni napustiti, kao ni vi mene. Ako treba osnovaćemo novu državu. Ako treba biću i predsjednik. U čemu je problem!? – pita Dragičević.

On je poručio da za vrijeme “ovih institucija” više neće platiti nijedan račun.

– Kazne me ne interesuju, ništa me ne interesuje. Ovdje smo radi Davida Dragičevića i radi naše djece i ovdje smo zbog vas. I nama se još živi, ali ne na ovaj način – poručio je Dragičević.

Preliminarni rezultati izbora u Republici Srpskoj mnoge ljude su još više učvrstili u njihovoj podršci “Pravdi za Davida”.

Okupljanja se nastavljaju, ne idemo nikuda, poručuju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA