Dođite na Pseći bazar i druženje sa psima za udomljavanje

630

Nakon što su prošlog mjeseca prikupili čak pola tone hrane za napuštene pse, eTrafika i cafe YOKO ponovo organizuju jedno humanitarno druženje za napuštene čupave drugare!

U utorak, 16. oktobra, od 17 časova u kafiću YOKO možete kupiti gomilu stvarčica sa šaljivim, psećim natpisima, kao i likom četvoronožaca kojima je pomoć potrebna. U prodaji će se naći bedževi, magneti, majice, šolje, ukrasne tegle, crteži Čupkavi Problemi, keksići… Sav prikupljeni novac će se iskoristiti za izmirivanje dugova kod veterinara, trošak prevoza pasa od smještaja do veterinara, sterilizacije uličnih pasa i slično.

Riječ je o čoporu od 12 napuštenih pasa, o kojima brine Svjetlana Trifunović iz Kotor Varoši. S obzirom na to da ona sve pse u potpunosti medicinski zbrine (čipovi, vakcine, pasoši, sterilizacije, kastracije, čišćenje od parazita, liječenje ako je pas povrijeđen…), dugovi u nekoliko veterinarskih ambulanti su poprilično visoki i potrebna joj je naša pomoć da ih izmiri.

Takođe, ukoliko imate starih peškira, dekica, jastuka, plahti i slično, slobodno ih ponesite, jer su ovim psima konstantno potrebni. Svjetlana vodi računa o tome da su psi čisti i na suvom, a dolaskom hladnijeg vremena joj je sve teže da prostirke redovno pere i suši.

I naravno, na druženju će ponovo biti jedan dio čopora, kako biste mogli da se družite sa psima i vidite kome konkretno odlazi pomoć koju donesete. Ovog puta će vas njušiti Zagita i Laura, koje ne prihvataju kratka maženja.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA