Dodik zapjevao nakon objave rezultata (VIDEO)

1881

Kandidati za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, Milorad Dodik i Željka Cvijanović, proglasili su izbornu pobjedu, a sve se proslavilo uz iće, piće i pjesmu.

U Izbornom štabu SNSD vladala je slavljenička atmosfera uz muziku uživo, a kao po dobrom starom običaju i Dodik se u jednom tenutku latio mikrofon.

Dok su prisutni u “Akvani”, gdje je organizovano slavlje nakon objave izbornih rezultata, bili vidno raspoloženi i zadovoljni ostvarenim rezultatima, Dodik je izašao na “podijum”.

Zajedno sa muzičarima koji su bili zaduženi za dobar provod, zapjevao je Luisovu pjesmu “Slike u oku”. Na Dodikovom repertoaru našla se još poneka numera, a slavljenička atmosfera ovjekovječena je video snimkom.

Crna-Hronika.info

Pogledajte slavlje Milorada Dodika nakon objave rezultata…

Posted by CRNA Hronika BIH on Nedjelja, 7. Oktobar 2018.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

1 KOMENTAR

 1. Када је овај избор у питању, мјеста слављу, еуфорији и задовољству не смије бити. Јер ту члана предсједништва БиХ из Српске чека тежак изазов, искушење, и мукотрпоне 4 године у федералном Сарајеву.

  Мобилизација умова од стране медија и самозваних ауторитета у бошњачком корпусу, да је “дужност“ Бошњака да подрже Комшића и тако спријече даљњу деструкцију од стране Човића, дала је резултате.
  Tо је одредило и избор бошњачког члана предсједништва јер су се Комшићеви гласови прелили од Бећировића који бјеше и једини противкандидат Џаферовићу.

  Сада умјесто једног задојеног фанатика, Бакира, који је истрајавао на бошњачкој политици, жељи за доминацијом, централизацијом и сталним атацима на Српску, имаћемо два такође задојена у мржњи према Србима типа, кудикамо интелигентнији, значи опаснији, подлији, покварени до сржи, и ваља се са њима носити.
  Шефик поред тога има и нечисту прошлост, својевремено је аргументовано оптуживан за злочине над Србима и да је имао важну улогу код ритуалног одсјецања глава, од таквог знамо шта очекивати.
  Агресивнији у предсједништву биће Комшић, који ће због ове бошњачке подршке морати да се доказује и да страсно заступа интересе и Бошњака и федералног Сарајева, такође тај не пропушта прилику да упути коју увредљиву и погану поруку Србији, и са њим су сталне тензије загарантоване.

  Српског ћлана у предсједништви државне заједнице БиХ чекају искушња, требаће правовремено реаговати. Такође и опрезно, прорачунато, што Додику није својствено.
  Видјећемо колико је Миле дорастао задатку.

Comments are closed.