DNS Modriča: Razvijati Srpsku na stabilnim osnovama

389

Na predizbornom skupu DNS-a u Modriči, predsjednik DNS-a Marko Pavić je rekao da je došao da kaže da će DNS odgovorno sa građanima ove opštine graditi njihovu sredinu ali i ostale dijelove Srpske.

– Dok se drugi prepiru, DNS mirno i dostojanstveno predstavlja programe i traži podršku za svoje kandidate. Stanje u BiH nije dobro i zato se borimo za veće učešće na nivou BiH. RS je stabilna i izvršava svoje obaveze. Sada nam treba vlast koja će unaprijediti našu Republiku – rekao je Pavić.

Rastom, DNS može očekivati mjesto premijera, ocjenio je Pavić, dodajući da je to način da se objedine sve politike DNS-a. Birajte DNS jer smo bili sa vama u ratu a bićemo i u miru“ poručio je Pavić okupljenim građanima Modriče i naveo da je vrijeme graditi Republiku Srpsku na stabilnim osnovama.

Potpredsjednik DNS-a i predsjednik Centralnog izbornog štaba DNS-a Dragomir Jovičić u Modriči je rekao da je DNS u ovu kampanju ušao ozbiljno te da od ostvarenog rezultata zavisi dalji potencijal stranke.

Prisutnima se obratio i Darko Banjac, takođe potpredsjednik DNS-a, rekavši, između ostalog da politika DNS-a nije politika svađe već politika jedinstva kako u RS tako i u Sarajevu, gdje se ona brani.

Siniša Nikić, nosilac liste kandidata za NS RS je rekao da je Modriča dokaz da je DNS velika stranka i u ovoj regiji.

– Na ovim izborima, koji su jako važni polažemo ispit zrelosti i ovo je naša vrijeme, vrijeme DNS-a. Modriči trebaju radna mjesta , investicije za cijelu regiju jer je to jedini način da unaprijedimo razvoj našeg kraja – rekao je Nikić.

Na predizbornoj tribini u Modriči prisutnima su se obratili nosilac liste za Predstavnički dom PS BiH Boban Jovičević i kandidat za ovaj nivo vlasti Dijana Stanojević te Bojan Milešić, Zorica Vasiljević i Vojo Milošević, kandidati DNS-a za Narodnu skupštinu RS.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA