DNS Borkovići: Očekujemo odličan izborni rezultat!

406

Borkovići su oduvijek bili uz DNS. Prepoznali su kandidate i odgovornu politiku koju zastupa ova stranka, rekao je Novo Grujić, član Gradskog odbora DNS-a Banjaluka očekujući i na ovim izborima odličan rezultat.

– Prije svega ovdje je Novo Grujić imao dobar rezultat, a otkako je Novo Grujić u DNS-u i DNS ima dobar rezultat. Ova mjesna zajednica i okolne mjesne zajednice grada Banjaluke, okolina Borkovića, Bistrice, Piskavice, Bronzanog Majdana, i ostale mjesne zajednice, koje gravitiraju ovom području uvijek imaju svog narodnog poslanika ili više odbornika. I ovga puta se nadam da će se to tako desiti – Dodaje Grujić.

Predizborni skupovi DNS-a su veoma posjećeni. I tako je u cijeloj Republici Sprskoj, kaže Dragutin Rodić, kandidat ove stranke za Parlament BiH.

– Ostalo je još nekoliko dana do kraja kampanje. Ja sam ubijeđen da je DNS krenuo na svoj pobjednički hod, osmog septembra iz dvorane Borik, i sve ovo što se dešavalo u proteklih mjesec dana, daje nam za pravo da mislimo da ćemo ostvariti naše izborne ciljeve. Siguran sam da će nakon ovih izbora DNS učestvovati u punom kapacitetu učestvovati u kreiranju politike kako RS tako i BiH – ističe Rodić.

Sa puno optimizma DNS ulazi u finiš same kampanje. Tome doprinosi i velika posjeta predizbornim skupovimaove stranke kaže Diana Radić, kandidat DNS-a za republički parlament.

– Ušli smo u zadnju sedmicu izborne kampanje, imamo najbolju listu, najbolje kandidate i nema tu više šta da se priča, idemo do pobjede – poručuje Radićeva.

DNS se prema svojim biračima uvijek ponašao odgovorno. Mještani su to i ovdje, u Borkovićima prepoznali, kaže Nedeljko Čubrilović, nosilac liste kandidata DNS-a za Narodnu skupštinu RS

– Privodimo kraju ovu kampanju za koju možemo reći da je bila dosta uspješna, što se tiče DNS-a. Mislimo da će i rezultat sedmog oktobra biti isto tako uspješan. Mislim da je ovaj put zaista prepoznatljiva energija prepoznatljiva podrška Demokratskom narodnom savezu, kod građana i nadam se da će to pokazati i sedmog oktobra – precizirao je Čubrilović.

Predizbornom skupu DNS-a u Borkovićima prisustvovalo je nekoliko stotina građana zapadnog dijela banjalučke gradske teritorije.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA