Dan žalosti u Kozarskoj Dubici

961
Bojan Milovanović

Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je 19. oktobar, Danom žalosti.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci juče oko 3.15 časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Milovanović je preminuo od zadobijenih povreda, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA