Chris Evans, glumac koji tumači lik Captaina Americe u Marvelovim filmovima, odustaje od ove uloge nakon osam godina.

Evans je slavnog superheroja igrao u čak deset filmova, počevši od “Captain America: The First Avenger”, uz ostale heroje, kao što su Iron Man, Thor, Hulk, Black Widow i Hawkeye.

Nakon što je završio sa snimanjem “Avengers 4”, koji je 22. Marvelov film, Evas je u seriji tvitova naveo da mu bila velika čast što je imao priliku da tumači ovaj lik.

“Penzionisanje” Evansa, kada je u pitanju ova uloga, nije preveliko iznenađenje za poznavaoce Marvelovog kinematografskog univerzuma.

– Vjerujte mi da želite sići sa voza, prije nego što vas gurnu sa njega – rekao je Evans o ulozi poznatog supervojnika.

Takođe, ovo nije izdvojen slučaj, jer će mnogi od glavnih “Avengers” glumaca ostati bez ugovora nakon što izađe “Avengers 4”.

Ovaj, još uvijek neimenovani film, direktan je nastavak ostvarenja “Avengers: Infinity War”, ali ćemo morati da sačekamo narednu godinu da vidimo šta se desilo sa brojnim karakterima iz tog dijela.

Podsjetimo, Captain America nije prvi strip junak kojeg je Evans glumio. On je, takođe, tumačio ulogu superheroja Human Torch in dva film “Fantastic Four” iz 2005. i 2007. godine, zajedno sa Jessicom Albom.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA