Avion kompanije “Rajaner” sletio na banjalučki aerodrom

407

Na međunarodni aerodrom “Banjaluka” danas je po prvi put sletio avion kompanije “Rajaner”.

– “Rajaner” proslavlja svoje prve letove u Bosni i Hercegovini i počinje sa pružanjem svoje nove usluge dva puta sedmično iz/u Banje Luke iz/u Stokholm Skavsta, što će biti prva od tri nove banjalučke zimske rute u 2018, sa početkom od ove sedmice – saopšteno je iz ove kompanije.

Da bi proslavio svoj prvi let iz/u Bosnu i Hercegovinu, Rajaner je pustio u prodaju karte iz Banje Luke od samo 9,99€, za letove od novembra 2018. do januara 2019, koji su dostupni za rezervaciju preko “Rayanair.com” internet stranice do četvrtka u ponoć.

– Zadovoljni smo što možemo zvanično lansirati naše prve bosanskohercegovačke letove sa tri nove banjalučke zimske rute u Brisel Charleroi, Memingen i Stokholm Skavsta. Klijenti i posjetioci u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini mogu očekivati najniže cijene u Evropi prilikom ranih rezervacija za svoj odmor – rekla je Ivana Hajns, izvršni direktor prodaje i marketinga “Rajanera” za Evropu.

Duško Kovačević, v.d. generalnog direktora Međunarodnog aerodroma Banja Luka, izrazio je zadovoljstvo zbog početka saradnje sa ovom avio-kompanijom.

– Srećan sam što mogu sa građanima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine podijeliti vijesti o prvim letovima “Rajanera” sa Međunarodnog aerodroma Banja Luka. Ovaj istorijski momenat će olakšati našu komunikaciju sa Evropom i svijetom, i imaće odličan uticaj na ekonomske trendove u našoj regiji, a i šire.

Saradnja sa “Rajanerom” ovim je ozvaničena, a osim sa prijestonicom Švedske, ova avio-kompanija povezaće Banjaluku i Srpsku sa Briselom u Belgiji i Memingenom u Njemačkoj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA