AMS: Smanjena vidljivost zbog magle

401

Magla jutros smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i duž riječnih tokova, a posebno na području Prijedora, Doboja i Mrkonjić Grada, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog relija “Jahorina 2018” od 8 do 12 časova dolaziće do obustave saobraćaja na dionici regionalnog puta Sarajevo-Trebević. Obustava saobraćaja biće na snazi od 12.30 do 16.30 časova na dionici regionalnog puta Gazin Han-Hreša.

Zbog radova izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na dionicama magistralnog puta Banjaluka-Čelinac i Čelinac-Kotor Varoš, na magistralnom putu na području Trebinja, dionica prema Trnovici dva, te na dionici Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke Stijene.

Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Moštanica-Kozarska Dubica gdje je u toku sanacija mosta preko rijeke Moštanice.

Zbog klizišta usporeno se saobraća na putevima Karanovac-Crna Rijeka, Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke Stijene, Bratunac tri-Drinjača, Karanovac-Kneževo u mjestu LJubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare-Čelić zbog klizišta u rejonu Čelića.

Izmijenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu M-6, dionica granica RS-Trebinje, radi izvođenja radova na izgradnji vodovoda za naselje Dražesne Gore. Saobraćaj se odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom.

Zbog sanacionih radova, saobraćaj je potpuno obustavljen za sve kategorije vozila na dionici magistralnog puta Bijeljina-Glavičice u ulicama 27 marta i Srpske vojske u Bijeljini.

I dalje je na snazi zabrana saobraćaja na regionalnom putevu Teslić-Podjezera, dok je na putnom pravcu Površnice-Lopare saobraćaj teretnih vozila preusmjeren na putni pravac Lopare-Priboj-Banj Brdo.

Na području Banjaluke do 22. oktobra od 7 do 19 časova zbog sanacionih radova na kolovozu na Bulevaru Srpske vojske saobraćaj će se odvijati jednom trakom od Rebrovca prema pijaci.

Za sva vozila na snazi je zabrana saobraćaja u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, preko Zelenog mosta, te u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice u Banjaluci.

Zbog asflatiranja danas od 8 do 20 časova doći će do obustave saobraćaja na magistralnom putu M-5 prolaz kroz Kiseljak. Za vrijeme obustave vozila će se preusmjeravati na alternativne pravce autoput A-1, regionalni put Kiseljak-Visoko i regionalni put Bilješevo-Kakanj-Visoko.

Zbog radova na pružnom prelazu danas od 8 do 20 časova doći će do obustave saobraćaja na regionalnom putu Visoko-Podlugovi u mjestu Banjer. Za vrijeme obustave vozila će se preusmjeravati na dionicu autoputa A-1 Visoko-Podlugovi.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja. Zbog radova u Crnoj Gori od 9 do 13 i od 15 do 18 časova ne preporučuje se korištenje graničnog prelaza Deleuša. Saobraćaj je i dalje obustavljen na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor zbog radova na hrvatskoj strani.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA