AMS: Nesmetano odvijanje saobraćaja

414

Na većini putnih pravaca ovoga jutra saobraćaj se odvija nesmetano, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Vozačima se ipak savjetuje oprez zbog odrona i magle koje ima u kotlinama i pored rijeka.

Na putevima na kojima se izvode radovi, saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom čije poštivanje je obavezno.

Zbog radova na dionici magistralnog puta Krupa na Vrbasu-Bočac od sutra do naredne subote u periodu od sedam do 17 časova dolaziće do desetominutnih obustava saobraćaja, a vozila će prolaziti neizmjenično jednom trakom.

Na ulazu u Banjaluku iz pravca Klašnica još traje uklanjanje naplatnih kućica zbog čega je na ovom lokalitetu izmijenjen režim odvijanja saobraćaja.

Klizišta su usporila saobraćaj na dionicama magistralnih puteva Karanovac-Crna Rijeka i Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke Stijene, na regionalnim putnim pravcima Bratunac tri-Drinjača, Karanovac-Kneževo u mjestu Ljubačevo, Ukrina-Gornja Vijaka i Lopare (Mačkovac/)-Čelić.

Na području FBiH obustavljen je saobraćaj teretnih vozila zbog rekonstrukcije mosta na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno na ulazu u Bugojno. Za vrijeme radova teretna vozila preusmjeravaju se na alternativni pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja. Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor, a do 25. oktobra obustava saobraćaja je i na graničnom prelazu Deleuša, između BiH i Hrvatske, u periodima od devet do 13 i od 15 do 18 časova.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA