Zagreb: Pucnjava u blizini škole, nema povrijeđenih! (FOTO)

581

U zagrebačkom naselju Vukomerec, u blizini škole, oko 19 časova je došlo do pucnjave u kojoj je oštećeno nekoliko automobila i jedna kuća. Povrijeđenih nema, kažu u policiji.

Prema neslužbenim informacijama pucnjavi je prethodio fizički obračun. Iako neki mediji pišu da su u pucnjavi povrijeđene dvije osobe, u policiji takve navode demantuju.

– Zasad je utvrđeno da je nepoznati počinilac pucanjem iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, a povrijeđenih nema – kažu u zagrebačkoj policiji, dodajući da su u službene prostorije priveli jednu osobu, a kriminalistička istraga se nastavlja.

Porodični obračun

– Vidjela sam Hitnu i čula rafale, auti su kao švajcarski sir, a djeca su bila zabarikadirana u školi – kaže za Vijesti.hr jedna od očevidaca.

– Ta je porodica je malo problematična. Došlo je do rafalne paljbe između članova iste porodice, stvorili su se klanovi tu – sukobila su se dva sina istog preminulog oca. Vidjeli smo Hitnu, klincima su u školi rekli profesori da su dvije osobe povrijeđene. Njih su onda kroz zadnji izlaz puštali napolje, nakon što je stigla policija. Sada su rotirke tu, barikada je postavljena. Mislim da su svi klinci napustili školu, roditelji su su došli po njih. Koliko čujem, sukobljeni muškarci su htjeli pucati i po policiji – kaže svjedok pucnjave.

Jedna osoba je iz automobila zapucala pištoljem po balkonu, a onda je druga strana uzvratila pucnjavu kalašnjikovim po naselju, autima, školi, saznaju hrvatski mediji od komšija.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA