Ujedinjena Srpska okupila mladost i energiju

328

Ujedinjena Srpska sinoć je u restoranu “Sorizo” u banjalučkoj “Akvani” organizovala druženje “Urban & Young Party” za mlade, ali i za sve one koji se tako osjećaju. Dobra atmosfera, nasmijana lica, mladost i energija govore da je jedna od najmlađih političkih partija u Republici Srpskoj na dobrom putu.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici tri Neven Stanić rekao je da su se mladi u Ujedinjenoj Srpskoj izborili za koncept “Mladi za mlade” .

– Kao što smo se unutar partije izborili za aktivnu ulogu mladih u donošenju odluka, tako mladi mogu da se izbore za bolju poziciju u cijelom društvu i da odlučuju o pitanjima koja utiču na njihov život. To podrazumijeva da bi mladi trebalo da podrže mlade kandidate Ujedinjene Srpske, kojih je na našim listama zaista mnogo – rekao je Stanić.

On je istakao da će na ovogodišnjim izborima 26 000 mladih u Republici Srpskoj prvi put imati pravo glasa.

– Taj broj znači pet mandata u Narodnoj skupštini RS, odnosno pet poslanika koji će se zalagati za ostanak i bolju budućnosti mladih u Republici Srpskoj – dodao je Stanić.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici tri Milan Petković kaže da Ujedinjena Srpska ima drugačiju kampanju u odnosu na ostale političke partije.

– Pored klasičnih stranačkih tribina i marketinga, organizujemo druženja i za mlade i za “stare” na kojima ne držimo političke govore već ostvarujemo direktnu komunikaciju sa građanima jer želimo da čujemo njihova razmišljanja, želje i sugestije – rekao je Petković.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA