Ujedinjena Srpska: Ekonomska i nacionalna politika garant boljeg razvoja

390

Ujedinjena Srpska održala je tribine u Srebrenici i Zvorniku kojima je prisustvovao veliki broj građana sa željom da pruže podršku programu i politici nacionalnog ujedinjenja, ekonomskog razvoja i ostanka mladih.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je na tribini u Zvorniku da su ekonomska i nacionalna politika ove stranke garant boljeg razvoja i predstavljanja Republike Srpske u Sarajevu.

– U Sarajevu ćemo biti mnogo bolji od ovih sadašnjih koji su se svađali i sa Republikom Srpskom i sa predsjednikom Republike Srpske i Vladom Srpske – rekao je Stevandić.

On je naglasio da će Ujedinjena Srpska sarađivati sa predsjednikom Republike i sa Vladom RS, te da će taj kvalitet “biti unesen i u Sarajevo”.

– Nakon toga bićemo mirniji i u Banjaliuci, moći ćemo da napravimo mnogo veći ekonomski razvoj, mnogo veće ekonomske projekte – istakao je Stevandić.

On je dodao da će Stručni tim Ujedinjene Srpske napraviti najveći dokument razvoja Republike Srpske do 2022. godine, te da će uvođenjem neophodne saradnje Srpska moći da se bolje ekonomski razvija, mladi da ostanu i da se stvaraju nove porodice.

– To za Ujedinjenu Srpsku nije prazna priča. Treba da se zna da su na našim listama, ne samo najmlađi i najobrazovaniji ljudi, nego su to liste koje imaju ubjedljivo najveći broj kandidata sa po troje i četvoro djece – rekao je Stevandić.

On je poručio da se nada sigurnom mandatu za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici sedam Miroslav Prodanović rekao je da će se zalagati za sprovođenje programa Ujedinjene Srpske, koji podrazumijeva ekonomsku obnovu, otvaranje novih radnih mjesta, zapošljavanje mladih, vraćanje tradicionalnim srpskim vrijednostima, stimulaciju rađanja, čuvanje integriteta Republike Srpske i dalje jačanjnj njene državnosti.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA