Uhapšeno 19 osoba zbog tuče u kojoj je poginuo mladić

1038

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina identifikovali su i uhapsili 19 lica koja su učestvovali u tuči sa smrtnim posljedicama od kojih je A.P. iz Bijeljine preminuo, a lice B.K zadobio tjelesne povrede.

– U toku je kriminalistička obrada nad licima lišenim slobode i rad na dokumentovanju krivičnog djela “ubistvo” i krivičnog djela “učestvovanja u tuči”, kao i preduzimanje istražnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koji su doveli do ovog događaja – rečeno je za u policiji.

Podsjećamo, tridesetogodišnjak čiji su inicijali A.P. iz Bijeljine preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio u tuči u Dvorovima, dok je tridesettrogodišnjak čiji su inicijali B.K. povrijeđen, rečeno je ranije u bijeljinskoj policiji.

Kako portal InfoBijeljina saznaje obračun se dogodio jadan čas poslije ponoći, na parkingu hotela Sveti Stefan u Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun bijeljinskih navijača Crvene zvezde i Partizana.

Prema saznanjima portala, navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u obračunu je učestovalo 20 momaka.

Kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

Смртно је страдао мој рођак, Александар Саша Пантић. Био је навијач Партизана. Нека му је лака земља. Целу своју младост…

Posted by Владимир Ђукановић on Subota, 15. Septembar 2018.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA