Starčevica: DNS nudi dijalog, nudi kompromis, nudi odgovornu politiku!

933

DNS će ostvariti najbolji izborni rezultat u svojoj istoriji. Poručio je ovo sa predizobrnog mitinga ove stranke, u banjalučkom naselju Starčevica, kandidat DNS-a za Narodnog poslanika Damir Ćopić.

– Mi smo sigurni da ćemo premašiti cifru od 100 000 glasova, time ćemo premašiti cifru koju smo sebi sami zadali jer vidimo da je veliki broj naših glasača i ljudi koji prate naše skupove. Očekujemo da ćemo imati 15 poslanika u Narodnoj skupštini RS i minimalno 2 poslanika u parlamentu BiH – poručio je Ćopić.

Kandidat DNS-a za Parlament BiH, Marko Aćić je naglasio da će se ova stranka kako na nivou BiH, ne dajući podršku prenosu nadležnosti, tako i na republičkom nivou, ponašati krajnje odgovorno.

– Odgovorno i prema javnim resursima, odgovorno prema građanima, odgovorno prema nasljeđu. Nismo za privatizaciju prirodnih bogatstava. Želimo da naše rude, šume, vode, sačuvamo za naredne generacije, jer je bogata samo ona zemlja koja raspolaže svojim prirodnim resursima. Zalažemo se i za to da stručni i obrazovani ljudi, dođu na funkcije ispred Demokratskog narodnog saveza da bi mogli odgovorno da provedu politike koje su zapisane u našem programu. Kao što možete vidjeti, DNS od izbora do izbora, zahvaljujući takvom pristupu bilježi sve veću podršku u narodu – rekao je Aćić

DNS na ovim izborima nastupa sa pozicije stranke koja je principijelna u svom radu, i to su građani prepoznali, rekao je nosilac liste kandidata ove stranke za republički parlament Nedeljko Čubrilović.

– Demokratski narodni savez ima podršku širom Republike Srpske, tako i ovdje u Banjaluci, i ja očekujem da i Starčevica kao i druga naselja, daju punu podršku DNS-u. Siguran sam da će izabrati prave ljude, da ih predstavljaju u narednom četverogodišnjem periodu – rekao je Čubrilović

DNS nudi kompromis, nudi rješenja, a nikako svađalačku politiku i nikako loše odnose među strankama i među ljudima. DNS nudi dijalog, poručio je predsjednik banjalučkog gradskog odbora ove strranke, Nedeljko Čubrilović, sa predizbornog skupa na Starčevici.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA