Sedam stvari o kojima muškarci najčešće lažu

603

Gotovo i da ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena.

Evo čega se muškarci srame i o čemu najčešće lažu.

Godine

I dok u tinejdžerskim danima, kako bi osvojili djevojke, lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija počinje da se mijenja, a četrdesete polako, ali sigurno, postaju tridesete.

Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osjećaju nesigurno pored ljepotica u vrtoglavim štiklama, pa ako je vaš muškarac približno vaše visine, ne pretjerujte s potpeticama.

Primanja

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vrijeme, kada je spoljašnjost privlačnija od one prave unutrašnje ljepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osjećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

Kozmetika i njega

Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke, sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca će rado da isproba proizvode za njegu lica, tijela i kose.

Broj kilograma

Težina je svakako nešto o čemu ne želi da priča većina žena, a ako je to potrebno, bez ikakve griže savjesti će reći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smjera. Istraživanja su pokazala kako će 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

Seksualna aktivnost

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga, vrlo često se u takvim pričama nađe i neka laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

Veličina polnog organa

Ovo područje nije potrebno objašnjavati jer je od pamtiveka veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, što može da potvrdi veliki broj žena, nećemo ulaziti u detalje, jer šta god mi rekle, oni će tvrditi suprotno.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA