“Sačekuša” u Skoplju: Ubijena dvojica, jedan se bori za život!

656

U mafijaškom obračunu koji se, nešto iza ponoći, dogodio u Skoplju, dvije osobe su ubijene, a jedna se bori za život.

Sve se desilo blizu Specijalnog javnog tužilaštva u centru makedonske prijestonice.

– Trideset minuta iza ponoći u Urgentni centar su dovezena trojica povrijeđenih iz vatrenog oružja. Kod jednog povređenog je konstatovana smrt. Druga dvojica su hospitalizovani na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (KARIL) sa povredama opasnim po život. Dva časa nakon prijema na Kliniku, i pored svih napora medicinskih timova, jedan od njih je podlegao povredama, dok je treći tokom noći operisan i prebačen na intenzivnu njegu – izjavio je dr Albert Leši, rukovodilac Urgentnog centr, za skopski portal sdk.mk.

U vozilo ispaljena 32 metka

Policija je predhodno saopštila da je danas, pola sata iza ponoći, u ulici “Franklin Ruzvelt” pucano u automobil Seat altea u kome su se nalazili Naim Aeti ( 44 ), koji je ubijen na licu mjesta, dok su F.E. ( 19 ) i A.P. ( 49 ) vozilom Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar.

Prema nepotvrđenim informacijama, jedan od napadnutih je bio blizak rođak Dželadina Ajeta – Dželje, poznatog zelenaša iz skopskog naselja Čento, koji je bio ubijen 2013. godine ispred svoje čajdžinice.

Vozilo u kome su se nalazili ubijeni i povrijeđeni sačekano je na jednom bulevaru, nakon čega je jurnjava nastavljena 300 metara dalje, do naredne raskrsnice. Tamo je, sa najmanje 30 metaka ispaljenih iz kalašnjikova bilo izrešetano vozilo napadnutih, koje je potom prešlo na suprotnu kolovoznu traku sudarivši se sa vozilom koje je išlo iz suprotnog smjera.

Napadači su uspjeli da pobjegnu, a ranjeni i ubijeni su prebačeni u Urgentni centar, koji obezbjeđuje policija.

Prava sreća je što u ovom mafijaškom obračunu nema više žrtava i povrijeđenih jer se napad dogodio na frekventnoj ulici blizu kafića punih ljudi.

Policija traga za napadačima.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA