PDP: Na izborima branimo narodnu volju

376

Vi ste zadnja u nizu, ali najbitnija karika u ovom izbornom procesu. Sve ono što su kandidati i naši timovi radili prethodnih mjeseci ne vrijedi ukoliko vi posustanete. A znam da nećete, jer je pred vama višestruka obaveza – ne štitite samo glasove PDP-a, moje i gospodina Govedarice. Vi ćete 7. oktobra stati u odbranu najviših demokratskih vrijednosti i narodne volje. A ta volja je izražena u našoj pobjedi i želji da svane za narod i Srpsku, poručio je počasni predsjednik PDP-a i kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić posmatračima PDP-a iz Banjaluke.

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović pozvao je građane Banjaluke i Republike Srpske da izađu na izbore, da bi 7.oktobar bio praznik demokratije:

– Već mjesecima intenzivno radimo na pripremi posmatrača za izborni dan, da bi spriječili malverzacije i omogućili da izbori zaista budu izraz narodne volje. Uvjeran sam da će biti tako i da za sedam dana sviće za narod i Srpsku – kazao je Borenović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Igor Crnadak istakao je da je PDP potpuno spreman za dan izbora.

– Danas smo organizovali zadnju u ciklusu obuka sa posmatračima PDP-a iz Banjaluke i spremni smo da odbranimo svaki glas od krađe i malverzacija na dan izbora. U Banjaluci se osjeti želja za promjenama, za boljim životom i prosperitetnijom Republikom Srpskom. PDP ovdje ima jaku podršku, osjetimo pobjedničku atmosferu i 7. oktobra ćemo napraviti istorijski rezultat nakon kojeg krećemo u sveobuhvatne reforme iskazane u našem Programu obnove Republike Srpske. Pozivam naše sugrađane, ali i sve građane Republike Srpske da izađu na izbore, iskažu svoju volju i daju podršku onim kandidatima za koje smatraju da će ih najbolje predstavljati u naredne četiri godine – rekao je Crnadak.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA