Pavić: Prioriteti DNS-a – ekonomija i očuvanje Srpske!

284

Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je sinoć u Prijedoru da su prioriteti ove stranke ekonomija i zapošljavanje, te očuvanje i jačanje Republike Srpske.

On je naveo da su ljudi već prepoznali da DNS kampanju vodi argumentima i da ne želi, ni Republiku Srpsku, ni bilo koga da vraća unazad, već da se svi zajedno posvete budućnosti.

– Već sada se može vidjeti da naši kandidati uživaju veliko povjerenje i da će DNS na izborima osvojiti veliki broj glasova – rekao je Pavić na predizbornoj tribini u gradskom naselju Čirkin Polje.

On je dodao da je u programu DNS-a posebno interesantan dio koji se odnosi na marginalizovane grupe stanovništva, kojima je poklonjena velika pažnja.

– Pokazalo se odmah da je program dobar i da imamo kadar koji može nositi taj program – rekao je Pavić.

Nosilac kandidatske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan, Dragutin Rodić izjavio je da DNS nema dilemu kada je riječ o evropskom putu Republike Srpske i BiH.

– Mi smo potpuno orijentisani ka tome, ali želimo da na tom putu Republika Srpska bude potpuno vidljiva – istakao je Rodić.

Nosilac kandidatske liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Duško Ivić izjavio je da DNS u ovoj izbornoj jedinici traži podršku za tri poslanika u parlamentu Srpske i jedan direktni mandat u parlamentu BiH.

– Vjerujem da će nas građani podržati i da ćemo poslije izbora biti najjača partija u Republici Srpskoj – poručio je Ivić.

Na tribini građanima su se obratili i kandidati sa liste za Narodnu skupštinu Slavica Popović, Slađana Radaković i Mirko Sovilj.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA