Pavić: DNS se bori za vlast da bi služio narodu!

389

Demokratski narodni savez Bratunac održao je predizborni skup na kome su, u prepunoj sali, predstavljeni kandidati DNS-a za NS RS i Predstavnički doma PS BiH.

Tribini je prisustvovao predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je reako da DNS, dolazi svojim građanima jer nema straha da stane pred njih, istučući da su izbori uvijek bili praznik i izraz demokratije, a kod nas, kako je napomenuo, prevelika svađa.

DNS ne želi tako, rekao je Pavić, dodajući da je DNS poznat po komunikaciji koja je civilizovana jer se radi o odgovornim ljudima.

– Imamo prošlost koje se ne stidimo, uvijek smo bili sa vama i u ratu i u miru. Nikada nismo glasali za prenos nadležnosti i nikada nećemo. Uvijek znamo šta narod želi i uvijek ćemo ga zaštititi. Naši kadrovi su odgovorni, preduzeća uspješna, rukovodioci takođe. To je ono što nas razlikuje od drugih – bio je jasan Pavić.

On se osvrnuo na značaj nacionalnih dobara u Srpskoj, koja treba čuvati za generacije koje dolaze, kako ne bi bili, rekao je on, najamni radnici u vlastitoj zemlji.

Lider DNS je takođe poručio da DNS ima veliku energiju u cijeloj Republici Srpskoj i da vjeruje da će DNS ostvariti svoj cilj, a to je 15 poslanika u RS i dva u Predstavničkom domu PS BiH te da takav DNS može očekivati mjesto premijera.

– Zato nam dajte snage kao i sada da objedinimo sve naše politike – rekao je na kraju Pavić.

Član Glavnog odbora i Predsjedništva DNS-a Neđo Trninić svojim sugrađanima se zahvalio na odzivu u velikom broju i na podršci DNS-u. Podsjetio je koji su ciljevi stranke za Opšte izbore očekujući, kako je rekao, nakon velikog uspjeha i funkciju predsjednika Vlade RS.

– Tražim vašu podršku, tražim da Bratunac ima što veće učešće. Želimo veći rezultat od 2016. godine jer ovo nije optimizam već realizam zasnovan na činjenicama – ocijenio je Trninić i pozvao svoje sugraćane da 7. oktobra biraju DNS.

Na tribini DNS –a u Bratuncu su govorli i Nenad Nešić, nosilac liste kandidata za Predstavnički dom PS BiH, nosilac liste za NS RS Spomenka Stevanović i Bojan Trninić, zamjenik predsjednika OO DNS Bratunac.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA