Otvorena kampanja “Tri koraka za bolju Srpsku”

514

“Za nas je izborni proces praznik demokratije i nakon izbora želimo da dođe do promjene situacije u Republici Srpskoj, za šta je neophodna promjena sadašnje vlasti“, rekao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić na otvaranju predizborne kampanje “Tri koraka za bolju Srpsku” , danas u parku Petar Kočić u Banjaluci.

On je poručio da će Koalicija NDP DRAGAN ČAVIĆ – NS – SNS – SLOBODA promovisati vrijednosti koje su neophodne za bolju budućnost i rješavanje ekonomskih i socijalnih problema, kao i da očekuje da će ova koalicija ostvariti dobar rezulat na izborima.

– Želim da poručim građanima Republike Srpske da na izborima ne glasaju za one koji će u predizbornoj kampanji koristiti uvredljiv i neprimjeren rječnik. Pozivam građane da u što većem broju izađu na izbore i ne podlegnu bilo kakvoj vrsti kvalifikacija kojima može biti ugrožena sloboda i bezbjednost – dodao je Čavić.

On je istakao je Republici Srpskoj u ovom trenutku potrebno okretanje ka budućnosti i rješavanju ključnih ekonomskih i socijalnih problema, jer veliki broj građana živi u bedi.

– Veliki broj ljudi odavde odlazi, jer ne vidi nikakvu perspektivu. Građanima treba vratiti nadu, a ovi izbori su prilika da građani sami odluče. U svakom slučaju mi vjerujemo u dobar rezultat – zaključio je Čavić.

Otvaranju kampanje „Tri koraka za bolju Srpsku” prisustvovali su koalicioni partneri NDP-a, kao i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA