Nobilo: Sužava se krug u slučaju ubistva Davida Dragičevića!

886

Krug u vezi sa slučajem ubistva Davida Dragičevića se sužava i Tužilaštvo nastavlja rad na ovom predmetu, izjavio je Anto Nobilo, član advokatskog tima porodice Dragičević, nakon sastanka sa glavnim tužiocem Tužilaštva RS Želimirom Lepirom.

– Daćemo svoj maksimalan doprinos. Izražavam zahvalnost za saradnju sa Tužilaštvom povodom ovog predmeta. Mi smo rekli ono što smo mogli reći, tek ćemo sada obavijestiti porodicu Dragičević. Ni jednu konkretnu radnju ne možemo spominjati, jer nije u interesu istrage. Teško jeste nakon šest mjeseci, ali se ulažu masovni napori – rekao je Nobilo.

Međunarodni advokatski tim u Tužilaštvu

Lepir je istakao da su advokati došli u poziciju da mogu sa njima da sarađuju.

– Mi smo zadovoljni, zadovoljni su i oni. Sve provjeravamo, radimo, istraga je u punom jeku, a detalje vam ne mogu saopštavati – naveo je Lepir.

Na pitanje da li je Dalibor Vrećo još uvijek tužilac u ovom slučaju, Lepir je rekao “naravno”, međutim, jedan od advokata je dodao “o tom po tom”.

– Ne možemo iznositi detalje i naš cilj je da na prvom mjestu zadovoljimo porodicu Dragičević, i da pokušamo, a nadam se da hoćemo, da rasvijetlimo ovaj slučaj – rekao je Ifet Feraget, iz advokatskog tima koji zastupa porodicu Dragičević.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA